Päivät seuraavat toisiaan

Sunnuntai 19.4.2009 klo 23:11 - Tuula


Keskustan ministeri Pekkarinen ja Kokoomuksen Katainen kinastelevat kumpiko on viisaampi verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Pekkarin haluaa rikkaille kovampaa verotusta, se on aivan oikein. Katainen puolustelee vielä kuilun partaallakin sitä, miten parempiosaisten on saatava lisää tuloja valtiolta, maksamalla vähemmän veroja.

Kuka auttaisi Nyytiä, kuka tukisi Pekkarista, hohoi keskustan politikot nyt olisi "toverihengelle" töitä. Taitaa Mauri jäädä yksin kulkemaan demareiden jalanjälkiä, mutta älä Mauri luovuta, emme mekään periksi anna.

Eilen Siilinjärven palloseuran kokouksessa ja tänään Varkaudessa Kuopion so.dem. naispiirin uusiutuneen hallituksen kokouksessa. Naiset pitäisi saada liikkeelle ja toimimaan yhdessä. Uskon, että onnistumme. EU-vaaleista aloitamme.

Varkaudesta  jalkapallohallille kannustamaan kävelyfutiksen pelaajia. Oma jalka ei vielä taivu tommoiseen, saatika juoksemiseen. Tuntuu hyvältä, että syksyn kovan työn ansiosta halli tököttää paikallaan ja pienetkin palloilijat pääsevät sisätiloihin harjoittelemaan.

Huominen päivä on aamusta iltaan jos minkinlaista "ajankulua". Illalla matkaan Helsinkiin ja tiistai aamuna varhain Asunto- ja ympäristöjaoston työmatkalle, joka kestää torstai-iltaan saakka. Vasta sunnuntaina kotiin. Pitkä viikko, mutta tallaista tämä ajoittain  on.

 


Kommentit

21.4.2009 14:57  Paavo Ojala

"Katainen puolustelee vielä kuilun partaallakin sitä, miten parempiosaisten on saatava lisää tuloja valtiolta, maksamalla vähemmän veroja."

Muotoilu on paljastava. Pekkarinen ehdottaa verotuksen koventamista. Kun Katainen on vastakkaista mieltä, niin kaikki mikä jää verotuksessa koventamatta, on siis lisätuloja valtiolta.

Maksan 100? yritykselle ammattilaisen palveluista. Ammattilainen saa nykyisin tästä nettopalkkaa 40?. Pekkarinen ehdottaa, että rikas ammattilainen saisi laman takia pitää vain 35?. Kun Katainen tyrmää veronkorotuksen ja ammattilainen saakin pitää samat 40? kuin ennenkin niin yhtä-äkkiä tästä 5? onkin lisätuloja valtiolta. Tulot eivät tulekaan enää maksavalta asiakkaalta, vaan ne tulevat valtiolta, kun valtio ei kaikkea viekään.

21.4.2009 15:49  Ben Dover

Halleluujaa! Rahasampo on keksitty! Jätetään veroja korottamatta... ja katso... parempiosaiset saavat lisää tuloja valtiolta.

Tää pitää patentoida ennen kuin muut ehtii.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini